Conference League

Ελαμπντελαουί προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα είμαι ένας από εσάς απόψε»

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Conference κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ένας εκ των εκλεκτών καλεσμένων του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θα βρίσκεται στην OPAP Arena για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα(22:00) και λίγες ώρες πριν την μεγάλη μάχη, έστειλε το μήνυμα του στους φίλους των Πειραιωτών.

«Γεια σε όλους. Είμαι στην Αθήνα τώρα και νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ, μου ξανάρχονται όλες οι μνήμες στο μυαλό. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ, να υποστηρίξω την ομάδα σε αυτό το μεγάλο ματς και θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα. Για τους οπαδούς, στηρίξτε την ομάδα, θα είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς, εννοείται, και εύχομαι όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μετά το ματς. Πάμε!», ήταν το μήνυμα του πρώην αρχηγού των «ερυθρολεύκων».

Ο Νορβηγός είναι από τους λίγο ξένους την τελευταία δεκαετία που συνδέθηκε έντονα με τον Ολυμπιακό, αφού φόρεσε την φανέλα του από το 2014 έως και το 2020, καταγράφοντας 170 συμμετοχές, με 11 γκολ και 16 ασίστ, όντας και αρχηγός της ομάδας για πολλά χρόνια.

Δείτε το μήνυμα του Νορβηγού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x